Tuesday 10 March 2020

OH AHLI POLITIK

Dahulu orang politik suka jadi katak. Sekarang mereka sudah tidak mahu jadi katak. Jadi katak sudah tidak menyeronokkan bagi mereka.

Sekarang mereka berebut-rebut iadi tupai.

(This is our's and all stories belong to us. Everyone has a story to tell and in sharing we find healing. I expect this story will give hope a good chance to grow in your hearts. Your wisdom and stories are as good as mine.)©

Penulis tidak bertanggong-jawab terhadap komen yang menyalahi undang-undang, menyentuh sentimen agama dan kaum serta individu. Segala risiko akibat ulasan atau  komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pengulas sendiri.

Video dan gambar dalam tulisan ini jika ada, tiada kaitan dengan cerita. Ianya semata-mata selingan.

5 comments:

 1. Replies
  1. Hahahaha. Tak boleh lah wp. Saya Tak pandai.

   Delete
 2. hahahah orang politik, sama je perangainya sangat susah nak jumpa yang dedikasi buat kerja demi rakyat ramainya buat kerja sikit demi duit yang banyak huhuhuhi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Memang pun. Kita boleh saksikan waktu kebelakang ni. Makin menjadi

   Delete
 3. Selamat hari,
  Saya orang Filipina, saya ingin melabur dalam perniagaan anda dengan niat baik. Saya mempunyai modal sendiri untuk pelaburan yang menguntungkan. Saya juga memberi pinjaman kepada swasta dan komersial dengan kadar faedah tahunan yang sangat rendah sehingga 3% dalam tempoh pembayaran untuk mana-mana bahagian dunia.

  Adakah anda memerlukan kredit dengan faedah 3% per tahun dari jumlah keseluruhan yang anda perlukan untuk membiayai atau perkongsian 50/50% untuk jangka masa 1 hingga 10 tahun? Saya ingin mengetahui pilihan anda untuk membolehkan kami menjalankan rundingan. Jumlah pembiayaan maksimum adalah $ 100 juta USD.
  Hubungi EMAIL: info@voorhinvestcorp.com
  URL laman web: http://voorhinvestcorp.com/
  WhatsApp: +1 4704068043
  LINE ID: philipvoor
  EMAIL: voorheesphilip@gmail.com
  TERIMA KASIH
  FILIP VOORHEES.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...