Saturday, 26 May 2018

PILIHAN RAYA UMUM MALAYSIA KE LIMA BELAS

Bukan perkara tak mustahil Pakaran Harapan dapat mengekalkan kuasa 5 tahun lagi. Ini disebabkan parti lawan banyak kayu reput melainkan Pakatan Harapan turut menyimpan ahli2 sombong seperti kelakuan kayu reput.

(This site is our's and all stories belong to us.  Everyone has a story to tell and in sharing we find healing. I expect this story will give hope a good chance to grow in your hearts. Your wisdom and stories are as good as mine.)©

Semua komen tidak akan dipadam. Sendiri komen harap bertanggungjawab. Video dan gambar dalam entry ini semata-mata hiasan.

15 comments:

  1. Mmm...kayu reput eluk dikumpul dan dibuat kayu api. Bakarvtempat terbuka blh nampak abunya. Tapi kalau dibakar bersama sekam lambat pula jadi abu sebab dia makan dalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kayu reput terbakar dalam sekam lagi merbahaya. Sebab kita tak nampak. Thanks.

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Tahniah Wp sebab ketepikan kayu reput.

      Delete
  4. Tahniah WP yg tolong ketepikan kayu reput.

    ReplyDelete
  5. Kayu tu sebelum reput ramai yang guna buat titi kan. Di kala masih elok di buat board walk di mana kita ramai ramai boleh jog di atas nya. Itulah segala nya tak kekal di dunia ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kayu yg elok memang dibuat titi tpi kayu ni lain. Mereka nak meniti. Thnks. Salam ramadan.

      Delete
  6. Lama sudah tak masuk blog ini selepas reformat blog daya sendiri, hilang, link..

    Surprose, tajuk² di dini menjurus politik..

    InsyaAllah ada masa nanti saya scroll down

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tuan. Saya banyak sentuh politik tpi dalam fb saya. Situ ramai yg follow saya. Saya hentam umno n bn jer.

      Delete
    2. Kat sini saya dah jarang tulis sebab pembaca dah kurang.

      Delete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    LINK: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MCknzChWzo-boZk47JCqMenUyVziy5zwg1SKVtaPZ78/edit?usp=sharing


    ReplyDelete
  8. Pru Yang paling menyedihkan kerana Hari itu mama kebumi Kan ayah mama 😥

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...