Tuesday, 5 September 2017

THIS WAS PUBLISHED EARLIER ON MAY 5, 2015. REPUBLISHED FOR THE NEW READERS

WE WILL MEET IF IT IS MEANT TO BE

Once I reached the Kuala Lumpur International Airport parking bay I jumped out of the car and rushed to the airplane ticket counter to get my seat numbered. A young lady in her elegant airline dress took my boarding pass that I have printed earlier, smiled and asked:

AIRLINE GIRL:  Do you have any specific seat preference, sir?

ME:  A seat beside a charming girl, would you mind?

AIRLINE GIRL:  Sure, you can, take a chair and sit near me.

ME:  Not now, next time maybe. Give me your number then.

AIRLINE GIRL:  That’s confidential sir.

ME:   Nothing is secret lately.  Let me have it unless shyness is holding you back. 

AIRLINE GIRL  Here’s your ticket, sir. If it's meant to be, we'll meet. Till then have a nice journey.

ME:  Thank you.

My 11 year old cameraboy, Izzat Azim on MAS 0053 flight, Japan - KL

Later in the flight while I was reading a magazine, an eye-catching lady sitting next to me started a conversation:

THE LADY:  I am sorry to make you feel uncomfortable sir. I have to apply this balm around my neck. I know it doesn't smell good to others. I have a slight cough, hopefully it helps.

ME: No worries.  Where are you going?

THE LADY:  I am meeting my friends in Kuching at a wedding.

From there our conversation started. I've been around with a lot of people so having conversations with others no longer scares me as much as it used to, but those all usually have a set path that we talk, discussing basics like work, nature, kindness and family.

I love meeting people. I also used to get nervous but once I get comfortable, I chill out a ton.

This lady seemed willing to talk and I was just comfortable discussing about things with her. I was  thinking if I can try my best to have a short nap and continue the conversation later, maybe. 

THE LADY:  Are you Malaysian?

ME:  I'm not but I am Malay from Semenanjong.

THE LADY:  (laughed)

Me:  May i have your mobile number.

THE LADY:  Let me have yours. I will do the first call. (smiled).

A friend of mine Norshakira 

I wrote my number at the bottom of my printed boarding pass, tore the portion that I wrote and gave it to her.

When the aircraft landed I left the plane leaving her with a smile. As I was walking to the exit route something dropped from my upper pocket. I picked it up and it was my boarding pass and at the back of it I saw a girl's name and a half portion of written mobile number. That number was probably meant for me from the airline girl at KLIA check-in terminal and I must have torn that ticket and given that portion to the lady I met in the plane.

I re-winded my conversation that i had with the girl earlier at the counter and cursed myself for not paying attention. Since then every time when I travel through KLIA, I glanced that airways counter and she wasn't there always.

Entry yang lepas: Don't Even Stop Doing Your Best Even Just No One Thanks You



Blog ini memperlawa usahawan untuk beriklan di sini. Nyatakan jenis iklan yang dikehendaki di email:  biarlembuyangjadilembu@gmail.com


(This site is our's and all stories belong to us.  Everyone has a story to tell and in sharing we find healing. I expect this story will give hope a good chance to grow in your hearts. Your wisdom and stories are as good as mine.)©

Semua komen tidak akan dipadam. Sendiri komen harap bertanggongjawab. Video dan gambar dalam tulisan ini semata-mata hiasan.

25 comments:

  1. Replies
    1. Assalamualaikum wr wb. Saya Sangat berterimah kasih kepada KI RONGGO LAWE
      berkat semua bantuan yg diberikan saya sdh buka usaha dan memiliki
      beberapa Restoran ternama di Surabaya ”Saya dulu seperti
      orang gila, bahkan hendak bunuh diri, usaha saya ditipu sahabat karib
      dan membawa lari semua uang saya. Saya pun harus menanggung hutang
      supplier dari usaha kontraktor yang dibawa lari teman saya. Kesana
      kemari minta bantuan gak ada yang nolong. Bahkan saya sudah keliling
      Indonesia untuk mendapatkan atau mencari pinjaman dan dana gaib, tapi
      untung di ujung keputus asa’an saya bertemu dgn KI RONGGO LAWE yang
      dikenalkan oleh adik ipar saya, akhirnya bliau menawarkan bantuan Dana
      Gaib tanpa tumbal/resiko diawal ataupun akhir dan dari golongan
      putih.setelah persyaratanya dilengkapi dan ritual selesai, MENGEJUTKAN
      !!!, saya mendapatkan dana gaib sebesar 700jt dihadapan saya.
      kalau mau seperti saya hubungi KI RONGGO LAWE Tlp/Sms : 0853-1403-1099, atau KLIK DISINI
      solusi tepat salam sukses.



      INILAH JENIS MACAM PESUGIHAN DAN BOCORAN TOGEL 2D 3D 4D 5D 6D.....


      >PESUGIHAN TUYUL| PELARIS USAHA
      >PESUGIHAN UANG GAIB
      >PESUGIHAN JIN KHODAM
      >PESUGIHAN ASMA
      >PESUGIHAN UANG SEPASANG
      >PESUGIHAN UANG BALIK
      >PESUGIHAN JUAL JANIN
      >PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL
      >PESUGIHAN NIKAH JIN
      >PELARISAN DAGANG

      Delete
  2. Replies
    1. Besar kemungkinan dah tak ada lagi kak nur.

      Delete
  3. Whatever is meant for you would be yours.. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahlah anis. It seems nothing is meant for me sekarang. Pity me.

      Delete
    2. Well... Nobody knows what is stalled for you.. :)

      Delete
    3. Kalau Anis perasan tentang semua entry saya not even one mentioned about love. Never said that word pun. And none of them said that too. Saya suka berkawan je. Tak kira jantina and bangsa.

      Setakat ni begitulah. Esok-esok I dont know.

      Delete
    4. Saya dah tak ada wife. then bimbang bosan alone, so saya berkawan lah.

      Delete
    5. Best ada kawan yang ramai.. banyak perkara yang kite akan belajar.. lbih2 lg ada kawan dari pelbagai bangsa, negara..

      Reen suka dengar or baca tentang pengalaman mereka..

      Adam sihat..? 😉

      Delete
    6. Reen,
      Saya sihat. Harap reen lebih sihat. Happy saya bila nampak reen muncul semula. Thanks singgah.

      Delete
  4. hahaha...kalau ada jodoh takkan ke mana. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ain
      Jodoh tu satu perkara tapi saya tertarik dgn tntang saya yg tak tau membaca body language. Saya masa tu memang bersahaja je. Maksud saya masa tu nothing else to talk.

      Delete
  5. Sometimes the first conversation can be a start to long lasting friendship.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, kalau tak mula bila nak start. Saya ni asik start je tapi keputusan semua zero.

      Delete
  6. wahh..encik ni asyik minta no phone je..hehe..sweetnya airline girl tu..

    saya jenis malas nk mulakan perbualan..kdg2 depa tk layan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak nafi mungkin bagi kebanyakan lelaki yg pernah beristeri bila wife meninggal,sesebok mna pun he is still lonely. Bila lonely mulut tu rengan mencari kawan.

      Setakat ni saya suka berkawan je.

      Orang lain pun ada yg suka mintak no phone tak kira boys or girls. Samada berani bertanya atau tak.

      Delete
  7. Saya tak nafi mungkin bagi kebanyakan lelaki yg pernah beristeri bila wife meninggal,sesebok mna pun he is still lonely. Bila lonely mulut tu rengan mencari kawan.

    Setakat ni saya berani berkawan je.

    Orang lain pun ada yg suka mintak no phone tak kira boys or girls. Samada berani bertanya atau tak.

    ReplyDelete
  8. Dah tertulis si gadis pramugari Tu belum masanya lagi utk lebih kenal. Kalau jodoh x kemana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jumpa dia pun secara kebetulan. Waktu tu dia bertugas kat situ. Minta no phone pun sebab respons dia bagus. Itu pun bukan serius minta no dia. Jodoh saya ni, entahlah mama. Tak tumpu kat se seorang. Sampai akhir hayat nampaknya saya begini.

      Thanks mama.

      Delete
  9. semoga bertemu jodoh En. Adam.

    ReplyDelete
  10. Through its internet based reservation system, Park 'N Fly provides live access to a network of off-airport parking spots at over 50 markets.

    ReplyDelete
  11. Booking Buddy is the best travel search website, you should use to compare travel deals from all top travel booking agencies.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...