Penulis tak perlu akur dengan hujah kamu


Sunday, 19 February 2017

MISTERI DI SEBUAH RUMAH TERES





(This is our blog and the stories belong to us. Everyone has a story to tell and in sharing we find healing. I expect this story will give hope a good chance to grow in your hearts. Your wisdom and stories are as good as mine.


Allahyarham sudah tau sebelum kita nampak

Penulis tidak bertanggong-jawab terhadap komen yang menyalahi undang-undang, menyentuh sentimen agama dan kaum serta individu. Segala risiko akibat ulasan atau  komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pengulas sendiri.

Semua gambar dan video dalam tulisan ini tiada kaitan dengan cerita, semata-mata hiasan.

23 comments:

  1. hihihi..saya suka betul cerita pasal this particular bini..lepas jugak di mahkamah..jangan2 hakim tu pun dah kena baling blender.. blender tu agaknya bercampur dengan ramuan cili padi?

    Bini nyanyi suami tercegat kat pagar nak elak dituduh? Awwhh..pandainya suami mengusik isterinya..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau semua bini menyanyi serentak kat situ, tentu ramai suami beratur kat pagar

      Delete
    2. Ha ah..siap bancuh kopi dan makan keropok lekor agaknya..

      Delete
  2. ahaha..
    adei..baiknyer husbnd.. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian husband.
      cik yaya pernah jumpa ke husband mcm tu?

      Delete
  3. Kalau rumah flat ceritanya bagaimana pulak tuan?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita rumah flat akan ke udara di episod akan datang.
      lom tau bila. tapi sebelum raya.
      hahahaha

      Delete
  4. Taun depan mungkin bini dia baling dengan esbox pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      wp macam dah tau aja apa akan jadi next.
      Wp kena ajak dia berkebun,
      badan sihat otak pun nanti sihat.
      tidaklah asik nak baling barang je.

      Delete
  5. isteri dia pakai microfon ke sampai jiran boleh dengar? hihihihi. tahun depan tak payah beli barang rumah dah. takde la kena baling barang lg dah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun depan dia baling tong gas.
      Hahaha

      Delete
    2. Tahun depan dia baling tong gas.
      Hahaha

      Delete
  6. Tahun depan dia baling tong gas.
    Hahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha...bini tu kalau masuk sukan baling peluru ke, baling tukul besi ke, mesti dapat gold medal..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suami2 sekarang dah takut nak beli blender.
      Saya kalau kawin, nanti saya beli serbok cili je.
      Takut nak beli lesung batu.

      Delete
  8. mesti bini dia nyanyi kuat atau sumbang bunyinya tu yang suami dia tercegat depan pagar..

    lagi 1, ni mesti bini dia bekas atlet.. asyik membaling jer kerjanya.. abis barang dapur dibalingnya.. hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...